Meer resultaten voor bungalow houtskeletbouw

bungalow houtskeletbouw
bungalow houtskeletbouw - Hoe waak je over het zomercomfort van je houtskeletbouw?
Open, halfopen en gesloten. Hoe waak je over het zomercomfort van je houtskeletbouw? Houtskelet op zijn best: Je moet het voélen. Zo hou je de relatie met de omgeving optimaal. Dank u voor de prachtige samenwerking, voor ons is de droom uitgekomen bouwen zonder zorgen!
IBC Massieve Houtbouw te Zandhoven.
IBC Houtbouw is al jaren specialist in houtbouw, zowel massieve houtbouw, houtskeletbouw, alsook in ons innovatieve houtbouwsysteem Solidwood. Aan of opbouw. IBC staat voor. Het BUtgb Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw kent IBC al vele jaren een ATG-kwaliteitsgarantie toe. Lees meer
de vic verhuizingen
Livingwood houtskeletbouw.
U beslist op alle vlakken, wij vullen flexibel het plaatje in. Geen woorden maar realisaties. Meer dan 600 woningen en villa's, verspreid over heel Vlaanderen. Alle bouwstijlen mogelijk. Open, halfopen en gesloten. Snel en droog bouwen doe je met houtskeletbouw.
Autolening
bungalow McHome.
Ga naar de inhoud. Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Wilt u een eigen ontwerp voor uw nieuwe woonhuis op uw kavel? Maak een vrijblijvende afspraak met onze Architecten.
slotenmaker westerlo
Houtskeletbouw BEN Woningen 3bouw.
Ga dan voor houtskeletbouw van 3bouw. Onze bouwmethodes en gehanteerde technieken voldoen vandaag al aan alle hedendaagse en toekomstige vereisten en normen. Houtskeletbouw: wat houdt het precies in? De huidige houtskeletbouw is een meer ontwikkelde vorm van de eeuwenoude vakwerkhuizen en de Scandinavische pionierswoningen.
nieuwbouw appartement
Moderne bungalow bouwen? Bouwen voor het leven!
Een hedendaagse bungalow bouwen kan dus ook perfect met houtskeletbouw. Een van onze inspiratiewoningen is een ruime, moderne bungalow met drie slaapkamers, keuken, woon en eetkamer, badkamer, aparte wc en een garage. Door het gelijkvloerse karakter van de woning wordt een ruimtelijk gevoel gecreëerd, met heel wat natuurlijke lichtinval dankzij de tuin, die volledig de woning omringt.
De prijs van een houtskeletbouw woning Sibomat.
De kostprijs van houtskeletbouw. De kostprijs van houtskeletbouw. De prijs van houtskeletbouw is één van de grote troeven van de bouwmethode. Een houtskelet heeft om verschillende redenen een gunstige invloed op de totale kostprijs van de woning.: Hout is een licht bouwmateriaal.
Houtskeletbouw prijs: de prijs per m Dewaele Woningbouw.
Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en je materiaalkeuzes trek je die prijs dan naar boven of naar beneden. Ga je graag eens kijken in een houtskeletbouwwoning? Stop in één van de kijkwoningen van Dewaele Houtskeletbouw. Houtskeletbouw of traditioneel bouwen?
Houtskeletwoning uit 1980 bungalow te verbouwen?
Houtskeletwoning uit 1980 bungalow te verbouwen? Houtskeletwoning uit 1980 bungalow te verbouwen? Geschreven door Kurt. 0 thumb_up 2 comment Verbouwer. Bouwtechnieken 6 jaren geleden. Op dit moment hebben wij een woning op het oog om aan te kopen in skeletbouw 1980. Echter skeletbouw is volledig nieuw voor ons. De woning zouden we graag renoveren en ruimer maken door uit te breiden en wanden te verplaatsen. Leent een skeletbouw zich goed tot het verbouwen? Namelijk kunnen binnenmuren zomaar verwijderd worden? Of zou de woning als een kaartenhuisje in elkaar vallen? Of zit de sterkte in zo'n' woning enkel in de buitenmuren en dakgebinte? In de woonkamer hebben we het idee om het plafond weg te nemen en open te maken tot aan het dak. Kan dat met skeletbouw? Is een dergelijke woning gebouwd met brandwerende materialen in de jaren 80? Werd dit gecontroleerd door brandweer? Of kan deze woning gebouwd zijn met gewoon hout? Of dient dit behandeld te worden? Dient men met bepaalde zaken rekening te houden wanneer men overschakelt naar houtskeletbouw?

Contacteer ons