Meer resultaten voor bungalow houtskeletbouw

bungalow houtskeletbouw
Houtskeletwoning uit 1980 bungalow te verbouwen?
Houtskeletwoning uit 1980 bungalow te verbouwen? Houtskeletwoning uit 1980 bungalow te verbouwen? Geschreven door Kurt. 0 thumb_up 2 comment Verbouwer. Bouwtechnieken 6 jaren geleden. Op dit moment hebben wij een woning op het oog om aan te kopen in skeletbouw 1980. Echter skeletbouw is volledig nieuw voor ons. De woning zouden we graag renoveren en ruimer maken door uit te breiden en wanden te verplaatsen. Leent een skeletbouw zich goed tot het verbouwen? Namelijk kunnen binnenmuren zomaar verwijderd worden? Of zou de woning als een kaartenhuisje in elkaar vallen? Of zit de sterkte in zo'n' woning enkel in de buitenmuren en dakgebinte? In de woonkamer hebben we het idee om het plafond weg te nemen en open te maken tot aan het dak. Kan dat met skeletbouw? Is een dergelijke woning gebouwd met brandwerende materialen in de jaren 80? Werd dit gecontroleerd door brandweer? Of kan deze woning gebouwd zijn met gewoon hout? Of dient dit behandeld te worden? Dient men met bepaalde zaken rekening te houden wanneer men overschakelt naar houtskeletbouw?
nieuwbouw appartement
bungalow McHome.
interieur en tuin. Via de afbeeldingen komt u op de specifieke pagina met meer afbeeldingen, plattegronden, technische informatie en prijzen. Wilt u een eigen ontwerp voor uw nieuwe woonhuis op uw kavel? Maak een afspraak voor een GRATIS schets en haalbaarheidstraject.
bungalow bouwen prijs
Ook Diewke koos voor houtskeletbouw! Ralus Houtskeletbouw Livios.
Totaalrenovatie en een extra verdieping in houtskeletbouw. Foto: Ralus Houtskeletbouw. In uitvoering in regio Leuven optopping op een bungalow. Foto: Ralus Houtskeletbouw. Foto: Ralus Houtskeletbouw. Foto: Ralus Houtskeletbouw. Foto: Ralus Houtskeletbouw. Omdat ze als professionele fotografe nood had aan bijkomende ruimte, onderzocht Diewke de verschillende mogelijkheden.
houtskeletbouw sleutel op de deur
Houtskeletbouw BEN Woningen 3bouw.
Ga dan voor houtskeletbouw van 3bouw. Onze bouwmethodes en gehanteerde technieken voldoen vandaag al aan alle hedendaagse en toekomstige vereisten en normen. Houtskeletbouw: wat houdt het precies in? De huidige houtskeletbouw is een meer ontwikkelde vorm van de eeuwenoude vakwerkhuizen en de Scandinavische pionierswoningen.
Moderne bungalow bouwen? Bouwen voor het leven!
Een hedendaagse bungalow bouwen kan dus ook perfect met houtskeletbouw. Een van onze inspiratiewoningen is een ruime, moderne bungalow met drie slaapkamers, keuken, woon en eetkamer, badkamer, aparte wc en een garage. Door het gelijkvloerse karakter van de woning wordt een ruimtelijk gevoel gecreëerd, met heel wat natuurlijke lichtinval dankzij de tuin, die volledig de woning omringt.
De prijs van een houtskeletbouw woning Sibomat.
De kostprijs van houtskeletbouw. De kostprijs van houtskeletbouw. De prijs van houtskeletbouw is één van de grote troeven van de bouwmethode. Een houtskelet heeft om verschillende redenen een gunstige invloed op de totale kostprijs van de woning.: Hout is een licht bouwmateriaal.
Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw.
Houtskeletbouw in beeld. Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw. Extra etage op huis te Koksijde. Een verbouwing waarbij er een extra verdieping in houtskelet op een bestaande woning werd geplaatst. De gehele woning is met crepi afgewerkt. Renovatie met houtskelet.
houtskeletbouw en houtbouw Ralus.
Houtbouw is duurzaam en ecologisch verantwoord. Meer over houtskeletbouw. Specialist in houtskeletbouw! Ecologisch en duurzaam Eén aanspreekpunt Bouwen en verbouwen. Zoek een vestiging in de buurt. Wilt u meer info over houtskeletbouw? Vul vrijblijvend het formulier in. Naam en voornaam.

Contacteer ons