Resultaten voor extra verdieping houtskelet

extra verdieping houtskelet
De voordelen van houtskeletbouw: snel, energiezuinig en sterk in prijs.
Bovendien is houtskeletbouw de ideale manier om uw woning uit te breiden. Een bestaand gebouw kan makkelijk worden vergroot met een uitbouw in houtskelet. U kunt ook in de hoogte uitbreiden, door bovenop een bestaand gebouw een extra verdieping in houtskelet te realiseren.
ercafrance.fr
Een dakopbouw met houten skelet om je woning te vergroten.
De voordelen van een uitbouw in houtskeletbouw. Terwijl een verhoging van een gebouw met een bijkomende verdieping doorgaans in traditionele bouwstijl wordt gedaan, wordt een dakopbouw meestal in hout gemaakt. Er zijn dan ook veel voordelen bij een houten skelet, ongeacht of deze ter plaatse werd gebouwd of op voorhand in een werkplaats.: Een houten skelet is net zo resistent als een klassiek metselwerk.; Licht van gewicht. Een structuur in hout is licht, en belast een gebouw niet nodeloos met extra gewicht.
houtskeletbouw sleutel op de deur
AANBOUW HOUTSKELET Schrijnwerkerij Vermeiren Roel Loenhout.
Een houten constructie vereist een minder zware fundering, waardoor het bijvoorbeeld uiterst geschikt is om een gebouw van een extra verdieping te voorzien. Verder beschikt u over vele mogelijkheden om de houtskeletbouw af te werken. Bijgebouw in houtskelet. U droomt ervan om uw woning uit te breiden met een aanbouw?
Een Extra verdieping in houtskeletbouw Ralus Houtskeletbouw Livios.
Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de materie en analyseren de verschillende mogelijkheden. Houtskeletbouw is sowieso een uitstekende keuze voor een extra verdieping: dankzij de lichte materialen kan uw woning snel en duurzaam opgetopt worden, zonder de bestaande fundering te overbelasten. Tijdwinst dankzij houtskeletbouw. Bovendien kunnen delen van de nieuwe verdieping reeds in onze ateliers opgebouwd worden. De wandopbouw omvat het houtskelet, dat tegelijk opgevuld wordt met vochtwerende en isolerende materialen.
Foto's' houtskeletbouw en aanbouw Renisol.
Onze opdracht: Een totaalrenovatie en modernisering van deze woning, gebruik makend van houtskeletbouw om een extra verdieping te bouwen. Opbouw: appartementen Santa Maria Herentals. Onze opdracht: zeven appartementen bouwen in houtskeletbouw bovenop het oude Sancta Maria Ziekenhuis te Herentals. Onze opdracht: Een oude woning renoveren, gebruik makend van houtskeletbouw. Aanbouw te Herentals. Onze opdracht: De woning ruimer maken door een perfect aansluitende aanbouw in houtskelet.
Bijkomende verdieping in houtskelet Renoffice.
Bijkomende verdieping in houtskelet. Bijkomende verdieping in houtskelet. Over dit project. 3 nieuwe slaapkamers en een badkamer. Dit werd gerealiseerd door een houtskelet te plaatsen op een bestaande bungalow! Praktisch, estetisch en betaalbaar! Ik" ben zelfstandige en net verhuisd van Bevel naar Lier, want dat is een betere uitvalsbasis voor verplaatsingen naar klanten.
Hoe pak ik de bouw van een extra verdieping best aan? Livios.
Hoe pak ik de bouw van een extra verdieping best aan? bookmark_border Bewaar artikel. Ik ben van zin om een extra verdiep te bouwen op een reeds bestaande constructie kantoor met twee bovenliggende appartementen. Een derde extra verdiep dus. De plannen zijn klaar en de vergunning is goedgekeurd. Nu is mijn vraag: Hoe bouw ik het best? Uit de gegevens die ik momenteel heb, blijkt de houtskelet een heel stuk duurder uit te vallen.
Optoppen: uitbreiden in de hoogte.
Een extra verdieping en een verbeterde isolatie verpakt in een eigentijds geheel. Dat waren in hoofdlijnen de wensen van de opdrachtgever voor deze verbouwing. Aangezien de draagmuren van de bestaande bungalow enkele scheuren vertoonden, opteerden de ontwerpers voor een lichte opbouw in houtskelet.

Contacteer ons