Zoeken naar extra verdieping houtskelet

extra verdieping houtskelet
Extra verdieping in houtskelet? Bouwinfo.
U bent hier. Home Forum Ruwbouw Ruwbouw Extra verdieping in houtskelet? Forum Nieuwe berichten FAQ. Extra verdieping in houtskelet? Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 15/07/2013. Geplaatst op: 15-09-2014 120544.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /.
houtskeletbouw nadelen
Extra verdieping in houtskeletbouw voor Haven Genk Bouwkroniek.
Haven Genk schakelde Machiels Building Solutions in, dat dankzij houtskeletbouw een extra verdieping kon toevoegen aan het bestaande kantoorgebouw aan de Kolenhavenstraat; een optopping, zoals dat in het jargon heet. Vandaag kan Haven Genk uitpakken met een bijkomende kantoorverdieping met een oppervlakte van 250 m. Het project werd begeleid door Verjans Pieter Architecten uit Hoeselt. Machiels Building Solutions uit Genk heeft verschillende argumenten waarop een optopping in houtskelet de optimale oplossing was.
Free
Extra verdieping met houtskeletbouw Ralus.
Gent / Oost-Vlaanderen. Optopping van een bestaande woning met houtskelet. Optopping met houtskelet. Sint-Denijs-Westrem / Oost-Vlaanderen. Project in uitvoering: een extra verdieping in houtskeletbouw. Optopping kantoorruimte met skeletbouw. Tongeren / Limburg. Bedrijfsgebouw voorzien van extra verdieping in houtskelet voor kantoorruimte.
hypothecaire lening
Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw.
Extra verdieping met houtskelet in Gent. Plaatsen van een extra verdieping met houtskelet in Gent. Extra verdieping met houtskelet op een uitvaartcentrum te Oudenaarde. Realisatie voor het plaatsen van een extra verdieping in Oudenaarde. Start met plaatsen houtskelet op 11/05/2015.
Extra verdieping Ralus.
Als u bovendien uw woning enkel in de hoogte nog kan uitbreiden, dan staat Ralus voor u klaar om samen een extra verdieping voor uw woning te realiseren. Waar moet u rekening mee houden als u gaat bouwen of verbouwen?
Hoe pak ik de bouw van een extra verdieping best aan? Livios.
Hoe pak ik de bouw van een extra verdieping best aan? bookmark_border Bewaar artikel. Ik ben van zin om een extra verdiep te bouwen op een reeds bestaande constructie kantoor met twee bovenliggende appartementen. Een derde extra verdiep dus. De plannen zijn klaar en de vergunning is goedgekeurd. Nu is mijn vraag: Hoe bouw ik het best? Uit de gegevens die ik momenteel heb, blijkt de houtskelet een heel stuk duurder uit te vallen.
Houtskelet als aanbouw aan je bestaande woning.
Prijzen en kosten: wat kost een uitbreiding in houtskeletbouw? Heeft u interesse om uw een woning te laten uitbreiden? Kies dan voor een aan of uitbouw of extra verdieping in houtskelet en geniet van alle voordelen die hiermee gepaard gaan.
Optoppen: uitbreiden in de hoogte.
Een extra verdieping en een verbeterde isolatie verpakt in een eigentijds geheel. Dat waren in hoofdlijnen de wensen van de opdrachtgever voor deze verbouwing. Aangezien de draagmuren van de bestaande bungalow enkele scheuren vertoonden, opteerden de ontwerpers voor een lichte opbouw in houtskelet.

Contacteer ons