Resultaten voor bijgebouw houtskelet

bijgebouw houtskelet
Ralus Huis Houtskelet Bouw.
Wat u ook kiest, met Ralus bent u zeker van een flexibele bouwpartner, van één enkel aanspreekpunt tijdens het hele verbouwtraject en van heldere communicatie. Bij Ralus kan u terecht voor een tuinstudio, aan en bijgebouw, een extra verdieping, een kangoeroewoning, lage-energiewoning of passiefhuis in houtskelet.
houtskeletbouw prijs
Houtskeletbouw Horemans Houtskeletbouw.
Er wordt flexibel meegedacht bij de vele keuzes die men in een bouwproces moet maken. Alle afspraken worden stipt en professioneel uitgevoerd. Kortweg: voor ons is Horemans houtskeletbouw het soort familiebedrijf dat je hoopt in alle sectoren aan te treffen.
houtskeletbouw sleutel op de deur
Aanbouw met houtskeletbouw Ralus.
Hansbeke / Oost-Vlaanderen. Bijgebouw in houtskelet: aanbouw keuken en garage. Ook interesse in een aanbouwwoning? Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie. Specialist in houtskeletbouw! Ecologisch en duurzaam Eén aanspreekpunt Bouwen en verbouwen. Zoek een vestiging in de buurt.
bijgebouw
Broux Houtconstructies: Houtskeletbouw, Dakstructuren en Tuinprojecten.
We brengen alles samen in één totaalbeeld: een moodboard waarin we met fotos, referenties en materialen de sfeer van jouw toekomstige woning zo dicht mogelijk benaderen. Vervolgens verzamelen we informatie bij jouw gemeentebestuur. Wat zijn de mogelijkheden op bouwkundig vlak?
bijgebouw
Houtskeletbouw van A tot Z! Ontdek het meest complete dossier.
en haar twee zonen Viktor en Arthur in hun eigen Sibomat-huis, in het Oost-Vlaamse Nazareth. Het appartement dat ze tot voor kort in de buurt huurden is verleden tijd. Ze hebben nu meer ruimte en licht binnenin en een grote tuin buiten.
SEO
VIDEO'S.'
Deel deze pagina. Hoe plaats je een bijgebouw deel 1. Roger Deel 1 In deze reportage plaats Roger een houten bijgebouw aan de zijkant van een huis. In het eerste deel start hij met het maken van een houten skelet.
Houtskeletbouw, passief en laagenergie woningen.
Keerbergen 035 Verbouwing. Meisse 036 Verbouwing. Geetbets 042 Verbouwing. Strobalen 006 Strobalen. Carport 004 Bijgebouw. Garden house 005 Bijgebouw. Houthalen 018 Bijgebouw. Leopoldsburg 019 Bijgebouw. Lubbeek 020 Bijgebouw. Zonhoven 022 Bijgebouw. Genk 024 Bijgebouw. As 025 Bijgebouw. Bilzen 037 Bijgebouw.
Houtskeletbouw Geel MR Projects.
U kunt bij ons terecht voor een offerte voor een houtskelet voor uw woning, dak of bijgebouw. De kracht en voordelen van hout. Een houten constructie met de juiste materialen hoeft helemaal niets in te boeten op het vlak van betrouwbaarheid en kracht.

Contacteer ons