Op zoek naar architect houtskeletbouw?

architect houtskeletbouw
Houtskeletbouw Skeletwoning in hout bouwen met La Casa.
Wat is een Houtskelet. Houtskeletbouw, ook wel afgekort als HSB, is het toepassen van een houten draagconstructie skelet of frame in een gebouw. Houtskeletbouw werd vroeger toegepast in gebieden waar veel hout beschikbaar is, of gebieden die niet over voldoende steenachtige materialen beschikken.
Houtskeletbouw of traditioneel?
Van traditioneel bouwen ben ik al overtuigd maar het houtskeletbouw zit toch in ons achterhoofd. Graag heb ik wat reacties over mensen die al enige jaren met houtskeletbouw hebben gebouwd en hun ervaringen hierover. Alsook een struikelblok is onafhankelijke architect of toch via een sleutel-op-de-deur firma.
houtskeletbouw
Bert Verbeeck Architect.
Ontwerpen, afgestemd op de noden en wensen van onze opdrachtgevers, niet gericht op tijdelijke modegrillen of op het ego van de architect. In ons streven naar gezondheid en harmonie met natuur en omgeving, verkiezen we bio-ecologische bouwprincipes; zo zijn we in de praktijk bijzonder vertrouwd met houtskeletbouw.
geld lenen
Livingwood houtskeletbouw.
FR Version Français. Al meer dan 1500 gerealiseerde woningen en villas in houtskeletbouw. Project van de maand. Woningen in opbouw. Kijk én vergelijk! LivingWood biedt topkwaliteit voor uw investering. Wij werken met méér, dikker en beter materiaal. U krijgt een oersterke constructie en geniet uw leven lang van een verhoogd wooncomfort. Onze technische kwaliteiten. Bouwen in vrijheid. Hebt u al een ontwerp of wilt u dat wij een architect aanstellen?
persoonlijke lening
Houtskeletbouw Horemans Houtskeletbouw.
Architect: Guy vangenechten. Lage energie woning Genk. Architect: Peter Ketsman. Modern huis Herk de stad. Architect: Claes Vanoppen. Architect: Yoeri Hermans. Architect: Bert Creemers. Moderne woning Paal. Architect: Philippe Houben. Houtskeletbouw woning Genk. Architect: Aurelie Dubois. Hedendaagse woning in Maaseik.
optimization
Architecten Claes Vanoppen passiefwoningen, nulenergie, architect Kermt, architect Hasselt, Claes Cindy, Bjorn Vanoppen.
Eigen nulenergiewoning met kantoor deelname Mijn Huis Mijn Architect houtskelet. Strak ruimtelijk interieur van een smalle stadswoning te Diest." Verbouwing van een klassieke woonst tot moderne eengezinswoning. Ontwerp van een eigentijdse eengezinswoning in houtskeletbouw. Eigentijdse villa in parkgebied met natuurstenen en houten gevelbekleding."
vsmichael.nl
Dewaele Houtskeletbouw: Woningbouw op maat.
Ontdek de specificaties van een houtskeletbouw. Van wanden, tot structureel tot opbouw en eindafwerking. Er zijn enkele standaardafmetingen waarmee u als architect uw ontwerp verder verfijnt en waarmee u uzelf een enorme vrijheid geeft, zonder dat het kostenplaatje voor de bouwheer te hoog oploopt.
In beeld: deze passiefwoning met houtskelet kwam tot stand door zelfbouw Nieuwbouw Ik Ga Bouwen.be.
Architect Mieke Van der Linden www.in-tense.be. In beeld: deze woning in houtbouw gaat volledig op in de bosrijke omgeving. In beeld: Hoe combineer je hout en beton tot een coherent geheel? In beeld: een deels zelfgebouwde woning met veel oog voor ecologie.
Projecten Houtskeletbouw Zoek een Architect.
Fax: 00322 400 71 72. Bent u lid van NAV? Ja, dan kunt u actief aan de slag gaan met deze website. U kan er projectreferenties opslaan en uw kantoor beschrijven. Bent u architect en nog geen lid van NAV?

Contacteer ons