Zoeken naar architect houtskeletbouw

architect houtskeletbouw
Houtskeletbouw Architecten Archi4 Antwerpen.
Uit de stad. In de stad. Uit de stad In de stad Werkomgeving Sociale huisvesting Scholen Nieuwbouw Interieur Technieken. Houtskeletbouw Strobalenbouw strawbale buildings Baksteenbouw Kartonbuizenstructuren card board tube constructions Groendaken Zonne en regenwater toepassingen Hout en pelletkachels. Projecten / Houtskeletbouw.
houtskeletbouw
Mening architect over HSB en LEW Bouwinfo.
Gisteren hebben we ons eerste afspraak gehad met een architect. De spreekwoordelijke klik was er, en ook op gebied van stijl kwamen we overeen landelijke houtskeletbouw. We hadden voordien een hoop foto's' van huizen gemaakt en zonder dat we het wisten was een groot deel door hem ontworpen.
ben architect
Houtskelet SENS Architecten.
Een hedendaagse houtskeletbouw woning met een buitenpatio die een transparante doorkijk geeft doorheen de woning. Notice: Undefined index: name in block_menu line 146 of. Notice: Undefined index: name in block_menu line 165 of. Notice: Undefined index: name in system_menu line 647 of.
Projecten Houtskeletbouw Zoek een Architect.
Under construction architecten bvba Rijmenam. Architect Wim Bruyndonckx NOORDERWIJK. Geldhof Decoene Architecten Koksijde. ARCHITECT.jo van nieuwenhuyze bvba OTEGEM. Architect Wim Desloovere BVBA RONSE. Architectenbureau Nele Wenes bvba WEVELGEM. g2architecten bvba ZWIJNDRECHT. Architectenbureau Nele Wenes bvba WEVELGEM. OFFICEU Architects bv Schaarbeek.
Houtskeletbouw Horemans Houtskeletbouw.
Architect: Drieskens Dubois. Er wordt flexibel meegedacht bij de vele keuzes die men in een bouwproces moet maken. Alle afspraken worden stipt en professioneel uitgevoerd. Kortweg: voor ons is Horemans houtskeletbouw het soort familiebedrijf dat je hoopt in alle sectoren aan te treffen.
Bert Verbeeck Architect.
Ontwerpen, afgestemd op de noden en wensen van onze opdrachtgevers, niet gericht op tijdelijke modegrillen of op het ego van de architect. In ons streven naar gezondheid en harmonie met natuur en omgeving, verkiezen we bio-ecologische bouwprincipes; zo zijn we in de praktijk bijzonder vertrouwd met houtskeletbouw.
Architect houtskeletbouw! Zelf HSB plaatsen? Ecobouwers.be.
Zal je een mailtje sturen met onze site dan kan je het een en ander bekijken. Re: Architect houtskeletbouw! Zelf HSB plaatsen. Mag ik ook een kijkje nemen op uw site? Ik zit in een gelijkaardige situatie als Frank. Re: Architect houtskeletbouw!
Dewaele Woningbouw: Bouwen op maat.
Ontdek de specificaties van een houtskeletbouw. Van wanden, tot structureel tot opbouw en eindafwerking. Er zijn enkele standaardafmetingen waarmee u als architect uw ontwerp verder verfijnt en waarmee u uzelf een enorme vrijheid geeft, zonder dat het kostenplaatje voor de bouwheer te hoog oploopt.

Contacteer ons