Resultaten voor houtskeletbouw renovatie

houtskeletbouw renovatie
Houtskeletbouw Skeletwoning in hout bouwen met La Casa.
Wat is een Houtskelet. Houtskeletbouw, ook wel afgekort als HSB, is het toepassen van een houten draagconstructie skelet of frame in een gebouw. Houtskeletbouw werd vroeger toegepast in gebieden waar veel hout beschikbaar is, of gebieden die niet over voldoende steenachtige materialen beschikken.
Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw.
Extra verdiep op woning te Gavere. Renovatie met houtskelet op een bestaande structuur. Start met plaatsen houtskelet op 22/06/2015. Isoleren en dampscherm afgewerkt op 26/06/2015. Verdere afwerkingen werden uitgevoerd door de bouwheer. Extra verdieping en renovatie aan woning te Kerksken. Renovatie met houtskeletbouw.
houtskeletbouw
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
Werken laten uitvoeren door ons staat garant voor een zorgeloos bouw of verbouwtraject. Het beste bewijs daarvan is dat we in enkele jaren tijd van een klein renovatie en isolatiebedrijf uitgegroeid zijn naar een stevige KMO gespecialiseerd in houtskeletbouw, renovatie en dakwerken.
leningen vergelijken
Realisaties Ralus.
Woning voorzien van een sauna in houtskeletbouw in de tuin. Houthalen / Limburg. Isolatie en renovatie van voorgevels. Specialist in houtskeletbouw! Ecologisch en duurzaam Eén aanspreekpunt Bouwen en verbouwen. Zoek een vestiging in de buurt. Wilt u meer info over houtskeletbouw?
leemans kredieten
Houtskeletbouw Op ons kan u vertrouwen, als u in houtskeletbouw.
De mogelijkheden om te bouwen in houtskeletbouw zijn eindeloos. U kiest zelf hoe ver u wil gaan in de samenwerking met Renopact. Volgen wij uw renovatie op tot de ruwbouw/winddicht of leveren wij uw verbouwing op als een instapklare uitbreiding?
optimization
Luxwood Houtskeletbouw, Projectontwikkeling, Verbouwingen Sint-Niklaas.
Luxwood is een dynamisch bedrijf actief in de bouw en verbouw sector met de nadruk op houtskeletbouw. Wij werken met 14 eigen vakmannen, die zowel ervaring hebben in renovatie als nieuwbouw. Wij denken mee met uw plannen en uw architect, ook kan er beroep worden gedaan op één van onze architecten.
ledverlichtingshop.nl
Houtskeletbouw Alnareca Nieuwbouw Renovatie en coordinatie Vastgoed.
Nieuwbouw renovatie vastgoed. Wat is een houtskeletbouw woning? Een houtskeletbouw woning is een houten huis bestaande uit stijl en regelwerk opgevuld met isolatie. De gevelbekleding kunt u kiezen uit houten rabatdelen, plaatmateriaal, bepleistering en/of metselwerk. Het voordeel van een houtskeletbouw woning is dat het een redelijk stijve constructie is wat dus veel minder beweegt dan een houtstapelbouw en kan toegepast worden voor elke bouwstijl.
Opbouw houtskeletbouw renovatie Ecobouwers.be.
U bent hier. Home Forum TO Opbouw houtskeletbouw renovatie. Opbouw houtskeletbouw renovatie. Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.
Renovatie Praktibouw.
Samen kunnen we zoeken naar een oplossing die tegemoet komt aan de vraag naar meer volume en toch de eigenheid van de woning behoudt. Houtskeletbouw is hier ideaal voor, temeer omdat de woning dikwijls nog bewoond is. Make-over van je woning.

Contacteer ons