Resultaten voor horemans houtskeletbouw

horemans houtskeletbouw
Houtskeletbouw Skeletwoning in hout bouwen met La Casa.
Wat is een Houtskelet. Houtskeletbouw, ook wel afgekort als HSB, is het toepassen van een houten draagconstructie skelet of frame in een gebouw. Houtskeletbouw werd vroeger toegepast in gebieden waar veel hout beschikbaar is, of gebieden die niet over voldoende steenachtige materialen beschikken.
Horemans Houtskeletbouw.
Voor ons is Horemans houtskeletbouw het soort familiebedrijf dat je hoopt in alle sectoren aan te treffen. We hebben twee maal gebouwd met Horemans houtskeletbouw en we zouden er geen seconde aan twijfelen om dat nog een derde maal te doen.
houtskeletbouw
Horemans houtskeletbouw nv Ecobouwers.be.
In vergelijking met een traditionele woning biedt houtskeletbouw een garantie op lage energiekosten, een kortere bouwtijd, méér wooncomfort voor hetzelfde budget en een gevarieerdere architectuur. Bij Horemans Houtskeletbouw beschikken we over een eigen productie. Met andere woorden: we zoeken voortdurend naar verbeteringen.
hypothecaire lening simulatie
Horemans houtskeletbouw, Meeuwen Meeuwen-Gruitrode Tel: 011791. Aannemers Woningbouw goudengids.be.
sleutel op de deur. Andere interessante bedrijven in de buurt. Gijbels L Bouwonderneming. Molenstraat 68, 3960 Opitter Bree. Algemene Bouwonderneming Cuppens nv. Manestraat 3, 3660 Opglabbeek. Algemene Bouwwerken Maassen. Kabienstraat 22, 3680 Opoeteren Maaseik. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids.
lenen bij mevrouw leemans
Houtskeletbouw Horemans NV.
Inschrijving in de KBO OK? Horemans Houtskeletbouw is een familiebedrijf in tweede generatie dat zich gespecialiseerd heeft in kwalitatieve passief, lage-energie en BEN woningen waarbij de wens van de bouwheer centraal staat. Kortom, wij bouwen het huis waarvan U houdt.
optimize
aannemer houtskeletbouw gezocht Bouwinfo.
Voeg een andere quoty toe of reply now. houtskeletbouw bokken in bree is zeer ervaren! Lid vanaf: 09/04/2010. Geplaatst op: 21-03-2015 121330.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Inderdaad, ik heb met deze aannemer ook een zeer goede ervaring. Lid vanaf: 16/01/2012. Geplaatst op: 21-03-2015 142405.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Ik ben momenteel in onderhandeling met SPIB in Zonhoven, Vandereyt in Zonhoven, Horemans in Meeuwen en Broux in Overpelt.
https://www.jumbocar-reunion.com/
Horemans houtskeletbouw in Meeuwen-Gruitrode.
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Adres Kolisstraat 3. Gemeente 3670 Meeuwen-Gruitrode. Om onze gebruikers kwalitatieve inhoud en gebruiksvriendelijke tools aan te bieden, werken wij graag samen met partners in de bouwsector.

Contacteer ons