Meer resultaten voor casco

casco
casco - De Huisopkoper wij kopen direct uw woning Logo.
In welke staat het huis, rijhuis, patrimonium ook is, laat het leegmaken of schoonmaken gerust over aan ons, of heeft u een te renoveren woning te koop, een nieuwbouw of vertrekt u naar het buitenland. Wij bieden een full service aan, alle attesten bij de verkoop van uw woning worden door ons aangevraagd en betaald.
casco - Een woning kopen.
Prachtige, ruime villa met zeezicht en prive zwembad. Deze prachtige woning is gelegen in Adeje, net boven het commercieel centrum van Gran Sur. De ligging is rustig maar toch op wandelafstand van alle nuttige accomodaties. De ruime woning is met smaak.
casco - Kwaliteitsvolle woningen in houtskeletbouw.
3bouw houtskeletbouw, echt anders dan de anderen. Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van 3bouw binnen het bereik van eenieders budget. Een volledig afgewerkte houtskeletbouwwoning binnen een zeer korte bouwtermijn opleveren is voor het 3bouw-team reeds vele jaren een routine.
casco - huis te koop Marbella, huis te koop in Spanje.
Marbella is bovendien een paradijs voor golfliefhebbers; u kunt het hele jaar door deze sport beoefenen op een twaalftal golfterreinen in de regio in een prachtige natuurlijke omgeving. Het oude gedeelte van de stad Marbella, namelijk el casco histórico de Marbella, is ook een leuke plaats om te bezoeken.
casco - Huis kopen Spanje?
San Juan de los Terreros. Huis kopen Spanje, MedVilla uw nieuwbouw specialist. Graag huis kopen Spanje? Als partner van een groep met 20 jaar ervaring in de verkoop van kwalitatief hoogstaand onroerend goed heeft MedVilla Spanje een ruim woningaanbod opgebouwd met nieuwbouw appartementen, villa's' en huizen te koop in Spanje.
Error Title.
wij kopen uw huis
De casco-woning: wat is het en hoe kan jij er geld mee besparen? Dewaele.
Laten we maar eerst beginnen bij het begin: een casco-woning is een woning waarvan enkel het skelet waarmee we bedoelen: de dragende constructie en de buitenafwerking er al volledig staat. In de volksmond wordt er daarom dus ook veel gesproken over een wind en waterdichte woning. Fun-fact: de term werd ontleend aan het Spaanse casco, wat scheepsromp betekent.
een website bouwen
Casco antwerpen Trovit.
Ruim casco appartement gelegen op de 2de verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw mét lift! Het appartement is thans volledig weder. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van casco antwerpen. Ontvang de laatste woningen per e-mail.
auto verzekeren
Casco Ruime collectie A.S.Adventure.
Casco is opgericht in 1989 en produceert enkel topkwaliteit en staat voor uniek design, hierdoor is Casco de marktleider in de categorie high end skihelmen. Casco is dagelijks bezig met innovatie en design. Casco staat voor veiligheid, comfort en flexibiliteit!
oude woning renoveren
Error Title.
content betekenis
Afwerkingskosten casco appartement.
Afwerkingskosten casco appartement. Afwerkingskosten casco appartement. Geschreven door thomas_pop. 0 thumb_up 6 comment Andere particulier. Start 5 jaren geleden. ik weet niet of dit het goede forum is, maar goed.: ik heb twee appartementen op het oog, maar ze zijn casco.
sleutel op de deur woningen plannen
Casco west vlaanderen Trovit.
Wordt u casco aangeboden. Rapporteren Bekijk huis. immoproxio.be 30 dagen geleden. Casco nieuwbouwvilla op prachtige ligging. 8510, Bellegem, Kortrijk, Provincie West-Vlaanderen. Prachtige casco winddicht villa op unieke ligging te Bellegem. Verder af te werken naar eigen smaak met inkomhal, living, leef-keuken, 4.
woning laten schatten
Wat is casco wat betekent cascobouw bij bouwen of kopen huis.
De term casco is ontleend aan het Spaanse casco scheepsromp. Bij het kopen van een cascobouw bespaar je veel geld op de aankoop en kan je ook de binnenkant afwerken naar eigen smaak en budget. Vergelijken van casco woningen is moeilijk, omdat de graad van afwerking heel sterk kan verschillen.
aanbouw

Contacteer ons