Meer resultaten voor renovatie houtskeletbouw

renovatie houtskeletbouw
Renovatie Praktibouw.
Samen kunnen we zoeken naar een oplossing die tegemoet komt aan de vraag naar meer volume en toch de eigenheid van de woning behoudt. Houtskeletbouw is hier ideaal voor, temeer omdat de woning dikwijls nog bewoond is. Make-over van je woning.
houtskeletbouw
Grondige renovatie in houtskelet Ecobouwers.be.
Wie de bouwsuggesties van de adviseurs toepast, verzekert zich van gezond en comfortabel wonen en van blijvend lage energiefacturen. Vraag hier je advies aan. Grondige renovatie naar lage-energie woning in houtskelet in opbouw. Aantal appartementen / wooneenheden.: Verwarmde oppervlakte netto A.: Beschermd volume bruto V.: houtmassiefbouw of houtskeletbouw met FSC label.
Vdab jobs
Opbouw houtskeletbouw renovatie Ecobouwers.be.
U bent hier. Home Forum TO Opbouw houtskeletbouw renovatie. Opbouw houtskeletbouw renovatie. Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.
lenen berekenen
Realisaties Ralus.
Woning voorzien van een sauna in houtskeletbouw in de tuin. Houthalen / Limburg. Isolatie en renovatie van voorgevels. Specialist in houtskeletbouw! Ecologisch en duurzaam Eén aanspreekpunt Bouwen en verbouwen. Zoek een vestiging in de buurt. Wilt u meer info over houtskeletbouw?
Houtskeletbouw renovatie.
Renovaties zijn complex en naast de montage van de houtskeletbouw moeten er vaak ook andere werken gebeuren: gipskartonplaten plaatsen, een muurtje metselen, Geen probleem voor onze ervaren medewerkers. Ook op het vlak van traditionele bouwtechnieken hebben zij alle nodige kennis in huis! Terug naar houtskeletbouw. Renovatie Kamoen Engelen.
Aanbouw met houtskeletbouw Ralus.
Woninguitbreiding in houtskeletbouw en renovatie van de gevel. Aanbouw aan bestaande woning. Merelbeke / Oost-Vlaanderen. Woninguitbreiding in Merelbeke: vergroten van de leefruimte via een bijgebouw. Aanbouw met verdieping. Keerbergen / Vlaams-Brabant. Woninguitbreiding voor professionele doeleinden. Aanbouw met verdieping in houtskeletbouw.
Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw.
Houtskeletbouw in beeld. Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw. Extra etage op huis te Koksijde. Een verbouwing waarbij er een extra verdieping in houtskelet op een bestaande woning werd geplaatst. De gehele woning is met crepi afgewerkt. Renovatie met houtskelet.
Houtskeletbouw, passief en laagenergie woningen.
De laatste vijf jaar legt de firma zich steeds meer toe op het bouwen van complete projecten in houtskeletbouw, zowel in laagenergie als passiefbouw. Senator A Jeurissenlaan 1108. Tel: 011 82 14 75. Stuur een mail. Renovatie met houtskeletbouw. Verbouwen met houtskeletbouw.

Contacteer ons