Meer resultaten voor renovatie houtskeletbouw

renovatie houtskeletbouw
renovatie houtskeletbouw
Een houtskeletbouw als uitbreiding van een bestaande woning.
Soms is het zelfs mogelijk dat ze tijdens de renovatie in hun huis blijven wonen. Dit is natuurlijk een groot voordeel, want het is niet altijd even gemakkelijk en goedkoop om tijdelijk ergens anders onderdak te vinden. Lees ook: Houtskeletbouw: de voor en nadelen onder de loep.
isolatie renovatie
Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw.
Renovatie van een woning te Lierde. Renovatie van een woning met houtskelet te Lierde. Start met plaatsen houtskelet op 10/05/2016. Isoleren met dampscherm en binnen en buitenafwerking afgewerkt op 23/08/2016. Extra verdieping met houtskeletbouw in Oosterzele. Plaatsen van een extra verdieping met houtskeletbouw in Oosterzele.
zolder renoveren
Renovatie Praktibouw.
Samen kunnen we zoeken naar een oplossing die tegemoet komt aan de vraag naar meer volume en toch de eigenheid van de woning behoudt. Houtskeletbouw is hier ideaal voor, temeer omdat de woning dikwijls nog bewoond is. Make-over van je woning.
architect renovatie
Aanbouw met houtskeletbouw Ralus.
Woninguitbreiding via extra verdieping en aanbouw met houtskeletbouw. Gelijktijdige renovatie van voor en achtergevel. Aanbouw keuken / garage. Hansbeke / Oost-Vlaanderen. Bijgebouw in houtskelet: aanbouw keuken en garage. Ook interesse in een aanbouwwoning? Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie. Specialist in houtskeletbouw!
snel geld lenen
Renoveren van 1979 houtskeletbouw Bouwinfo.
Wel al bedankt voor de hulp.; Nieuw in bouwtube. Geplaatst in Bouwen en Verbouwen Bouwmethodes Houtskeletbouw. Kennismaking met het bouwproces van een houtskeletbouw woning. Geplaatst in Bouwen en Verbouwen Bouwmethodes Houtskeletbouw. Sibomat Marktleider in Houtskeletbouw. Geplaatst in Bouwen en Verbouwen Bouwmethodes Houtskeletbouw.
badkamerrenovatie
Realisaties Ralus.
Woning voorzien van een sauna in houtskeletbouw in de tuin. Houthalen / Limburg. Isolatie en renovatie van voorgevels. Specialist in houtskeletbouw! Ecologisch en duurzaam Eén aanspreekpunt Bouwen en verbouwen. Zoek een vestiging in de buurt. Wilt u meer info over houtskeletbouw?
Opbouw houtskeletbouw renovatie Ecobouwers.be.
Opbouw houtskeletbouw renovatie. Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. Bij het plannen van een renovatie/uitbreiding hebben wij voor houtskeletbouw gekozen voor de opbouw van het nieuwe bijkomende volume.
Houtskeletbouw renovatie Broux Houtconstructies Overpelt.
Renovaties zijn complex en naast de montage van de houtskeletbouw moeten er vaak ook andere werken gebeuren: gipskartonplaten plaatsen, een muurtje metselen, Geen probleem voor onze ervaren medewerkers. Ook op het vlak van traditionele bouwtechnieken hebben zij alle nodige kennis in huis! Terug naar houtskeletbouw. Renovatie Kamoen Engelen.

Contacteer ons