Op zoek naar casco woningbouw?

casco woningbouw
Bespaar door het kopen van een casco-woning Nieuws Ik Ga Bouwen.be.
Je kan je creativiteit binnenin helemaal tot uiting brengen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Je koopt een ruwbouw waardoor je binnenin de woning helemaal je zin kan doen. Van het kiezen van de keuken, tot het verven en andere afwerkingen, een casco-woning biedt heel wat aan aan een creatief persoon. Bron: Logic-Immo.be Casco woning.
woningbouw sleutel op de deur
Wat is casco wat betekent cascobouw bij bouwen of kopen huis.
De term casco is ontleend aan het Spaanse casco scheepsromp. Bij het kopen van een cascobouw bespaar je veel geld op de aankoop en kan je ook de binnenkant afwerken naar eigen smaak en budget. Vergelijken van casco woningen is moeilijk, omdat de graad van afwerking heel sterk kan verschillen.
zoekmachineoptimalisatie
De casco-woning: wat is het en hoe kan jij er geld mee besparen? Dewaele.
Laten we maar eerst beginnen bij het begin: een casco-woning is een woning waarvan enkel het skelet waarmee we bedoelen: de dragende constructie en de buitenafwerking er al volledig staat. In de volksmond wordt er daarom dus ook veel gesproken over een wind en waterdichte woning. Fun-fact: de term werd ontleend aan het Spaanse casco, wat scheepsromp betekent.
pizza mobiel
Home.
Indien gewenst leveren wij onze woningen ook WINDDICHT of CASCO op. Bouw nu PASSIEF of NULENERGIE, de enige garantie dat uw woning binnen 20 jaar nog steeds UP TO DATE is. De stap naar een 100% energieneutrale woning is vanaf dan zeer klein.
Casco Bouwen
Waarom je best niet voor een nieuwbouwwoning kiest.
Koop je een water en winddichte casco woning en wil je zelf werken uitvoeren, dan kan dat mogelijk de kosten drukken wanneer je zelf aan de slag gaat. Elk voordeel heeft zijn nadeel, en dat geldt zeker ook wanneer je in een nieuwbouwwoning investeert.

Contacteer ons