Meer resultaten voor houtskeletbouw garage

houtskeletbouw garage
Aanbouw op garage in houtskelet? Casius.be.
Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt! Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw op garage in houtskelet.: We willen onze woning vergroten door een nieuw stuk ruwbouw te laten aanbouwen op de plaats waar de garage stond.
garage bouwen
garage in houtskelet Bouwinfo.
U bent hier. Home Forum Tuin Bijgebouwen garage in houtskelet. Forum Nieuwe berichten FAQ. garage in houtskelet. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 08/02/2009. Geplaatst op: 31-08-2012 155900.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /.
lening
Advies constructie garage houtskeletbouw.
Rolluiken en zonwering. Advies constructie garage houtskeletbouw. Advies constructie garage houtskeletbouw. Geschreven door azerty666. 0 thumb_up 0 comment Andere particulier. Garage en carport 10 maanden geleden. ik zou in mijn tuin een garage willen bouwen oldtimer inzetten en ocasioneel eens aan werken.
https://www.emmanuelles.fr/rencontre/meetic-gratuit
Garage bouwen met houtskeletbouw Zelf doen of uitbesteden!
Eigenwijs Bouw werkt met de methode van houtskeletbouw in combinatie met duurzame materialen voor maximale isolatie. Zo hebben de wanden voor de garage een wanddikte van 14 centimeter, maar informeer ook naar de mogelijkheden van een wanddikte van 19 centimeter.
Aanbouw keuken / garage Ralus.
Meer informatie aanvragen. De woning werd aanzienlijk vergroot met een aanbouw op basis van houtskeletbouw, dit ter uitbreiding van de woonkamer, de keuken en de garage. Het houten buitenschrijnwerk werd geïntegreerd waardoor het geheel wind en waterdicht was in een tijdspanne van enkele dagen.
Prefab garage.
Doordat iedere prefab schuur, houten garage of tuinhuis door ons op maat is gemaakt volgens specifieke wensen van de klant, is het niet mogelijk om een standaard opbouwbeschrijving van a-z te leveren. Wij adviseren dan ook om uw houtbouw maatwerk constructie door onze monteurs te laten plaatsen.
IBC Massieve Houtbouw te Zandhoven.
Op zoek naar een houtbouwexpert? Een woning of chalet, tuinhuis, carport, garage, poolhouse, stal, lokalen, aanbouw of opbouw wij maken en bouwen volgens uw wensen. We zijn al jaren specialist in houtbouw, zowel massief, paal en balkconstructies als houtskeletbouw. 03 / 464 06 00.

Contacteer ons