Resultaten voor casco houtskeletbouw

casco houtskeletbouw
Kostprijs van een houtskeletbouw Bouwinfo.
Nieuw in bouwtube. Geplaatst in Bouwen en Verbouwen Bouwmethodes Houtskeletbouw. Kennismaking met het bouwproces van een houtskeletbouw woning. Geplaatst in Bouwen en Verbouwen Bouwmethodes Houtskeletbouw. Sibomat Marktleider in Houtskeletbouw. Geplaatst in Bouwen en Verbouwen Bouwmethodes Houtskeletbouw. Bostoen in Tendens Wonen op AVS.
geld lenen
Masset Projects / Houtskeletbouw.
U kan bij ons terecht voor het bouwen van uw nieuwbouw, renovatie of uitbreiding en dit volgens het sleutel-op-de-deur of casco principe. Wij hebben eveneens de nodige ervaring verworven om houtskeletbouw toe te passen in de utiliteitsbouw commercieel, bejaardenhuizen, enz.
http://www.allpartyevents.be/
Livingwood houtskeletbouw.
FR Version Français. Al meer dan 1500 gerealiseerde woningen en villas in houtskeletbouw. Project van de maand. Woningen in opbouw. Kijk én vergelijk! LivingWood biedt topkwaliteit voor uw investering. Wij werken met méér, dikker en beter materiaal. U krijgt een oersterke constructie en geniet uw leven lang van een verhoogd wooncomfort.
houtskeltbouw
Houtskeletbouw Ecohuis.
Hoewel we gespecialiseerd zijn in sleutel op de deur woningen, kan u ook voor een casco houtskeletbouw woning bij ons terecht. Wat is casco? Een casco houtskelet woning is wind en waterdicht. Dat wil zeggen dat de ruwbouw, inclusief ramen, buitendeuren en dak wordt opgeleverd.
casco huis bouwen
Prefab containerwoningen l Modulaire woningen op uw maat.
Prijzen voor een prefab unit. De prijzen voor een casco prefab unit of containerwoning in houtskeletbouw variëren vanaf 460 euro/m excl. Met casco bedoelen we geleverd en geplaatst, waterdicht, schilderklaar en voorzien van elektrische bekabeling, sanitaire en rioleringsbuizen, pvc-ramen en deuren.
Houtskeletbouw in Oost-Vlaanderen Ecohuis Houtskeletbouw Ecohuis.
Wij bouwden reeds honderden houtskeletbouw woningen in diverse stijlen. Onze bouwmethode is erg snel: de woning is verhuisklaar in 12 weken. We hebben eigen vakmensen in dienst. Casco of een volledige sleutel-op-de-deur afwerking: alles is mogelijk. Wij hanteren een vaste prijs, er zijn geen verborgen meerkosten.
Houtskeletbouw BEN Woningen 3bouw.
Ga dan voor houtskeletbouw van 3bouw. Onze bouwmethodes en gehanteerde technieken voldoen vandaag al aan alle hedendaagse en toekomstige vereisten en normen. Houtskeletbouw: wat houdt het precies in? De huidige houtskeletbouw is een meer ontwikkelde vorm van de eeuwenoude vakwerkhuizen en de Scandinavische pionierswoningen.
Houtbouw: een vergelijking tussen massieve houtbouw en houtskeletbouw.
Casco: Houten stijlen met tussenin minerale isolatie of papiervlokken. Dakgedeelte: geïsoleerde, houten constructie, die zowel plat als hellend kan zijn. Buitengevel: afwerking met bakstenen mogelijk. De verdiepingsvloer: plankenvloer of plaatmateriaal, kan met dekvloer chape en vloerafwerking naar keuze. Een houtskeletbouw leent zich perfect om passief te bouwen.

Contacteer ons