Meer resultaten voor houtskeletbouw verbouwing

houtskeletbouw verbouwing
Verbouwing Houtskeletbouw Kristof Van Dun BVBA.
Bij ons kan u terecht voor totaalprojecten in nieuwbouw en renovatiewerken. Deze werken worden volledig door ons uitgevoerd. Wij doen het strippen van het gebouw, muren, plafonds en vloeren en het herplaatsen of metsen van uw huis, garage of verandas.
tests
Een houtskeletbouw als uitbreiding van een bestaande woning.
Qua afwerking ben je met een houtskeletbouw vrij om te kiezen. Haast alle gevelmaterialen zijn een optie. Zink is zoals je ziet een mooi keuze. Het eerste praktijkvoorbeeld is een renovatie en een uitbreiding van een halfopen bebouwing in Ham. Naast een uitbreiding van de woning aan de linkerzijde is er ook een nieuwe erker voorzien op de eerste verdieping. Na het verwijderen van de bestaande erker is een nieuwe skeletconstructie bevestigd op de bestaande gevel. Aan de buitenzijde gebeurde de afwerking met een dampopen onderconstructie en een cederhouten bekleding. De gevelbekleding is verticaal geplaatst. Het tweede praktijkvoorbeeld is een verbouwing van een bestaande woning in Riemst.
Pensioensparen
Livingwood houtskeletbouw.
FR Version Français. Al meer dan 1500 gerealiseerde woningen en villas in houtskeletbouw. Project van de maand. Woningen in opbouw. Kijk én vergelijk! LivingWood biedt topkwaliteit voor uw investering. Wij werken met méér, dikker en beter materiaal. U krijgt een oersterke constructie en geniet uw leven lang van een verhoogd wooncomfort.
franksweegersmakelaardij.nl
Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw.
BJ-concept keurmerk voor comfortabel wonen. houtskeletbouw in beeld. Houtskeletbouw in beeld. Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw. Optopping in Amerikaanse stijl. Extra etage op huis te Koksijde. Een verbouwing waarbij er een extra verdieping in houtskelet op een bestaande woning werd geplaatst.
Realisaties Ralus.
Bedrijfsgebouw voorzien van extra verdieping in houtskelet voor kantoorruimte. Extra verdieping met houtbouw. Gent / Oost-Vlaanderen. Optopping van een bestaande aanbouw. Lage energie appartementen. Merelbeke / Oost-Vlaanderen. Totaalrenovatie: verbouwing tot 2 lage energie appartementen en uitbreiding via een aanbouw in houtskeletbouw.
Houtskeletbouw, passief en laagenergie woningen.
Putte 078 Verbouwing. Scherpenheuvel 079 Verbouwing. Wimmertingen 082 Verbouwing. Zonhoven 083 Bijgebouw. Zonhoven 084 Nieuwbouw. Sint-Truiden 085 Nieuwbouw. Een brochure of offerte nodig? Over Vandereyt houtskeletbouw. Martin Vandereyt en Zonen zijn uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de bouwsector, gespecialiseerd in houtskeletbouw.
Aanbouw met houtskeletbouw Ralus.
Assenede / Oost-Vlaanderen. Aanbouw in houtskeletbouw en volledige afwerking. Extra verdieping met houtbouw. Gent / Oost-Vlaanderen. Optopping van een bestaande aanbouw. Lage energie appartementen. Merelbeke / Oost-Vlaanderen. Totaalrenovatie: verbouwing tot 2 lage energie appartementen en uitbreiding via een aanbouw in houtskeletbouw.
Woning Houtskeletbouw Hurore.
Of U nu kiest voor traditionele woningbouw of houtskeletbouw, gaande van nieuwbouw tot uitbreiding of verbouwing, steeds bent U bij ons aan het goede adres. Wij geven namelijk de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit en het is deze kwaliteit en klanttevredenheid die wij hoog in het vaandel dragen.

Contacteer ons