Op zoek naar houtskeletbouw verbouwing?

houtskeletbouw verbouwing
Woning Houtskeletbouw Hurore.
Of U nu kiest voor traditionele woningbouw of houtskeletbouw, gaande van nieuwbouw tot uitbreiding of verbouwing, steeds bent U bij ons aan het goede adres. Wij geven namelijk de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit en het is deze kwaliteit en klanttevredenheid die wij hoog in het vaandel dragen.
houtskeletbouw
Pro contra: houtskeletbouw vs traditioneel bouwen? Bouwtechnieken Livios.
Tegenargument Horemans: Bij houtskeletbouw kan de architect makkelijker grote lichtpartijen, vrijere vormgeving en alternatieve afwerkmogelijkheden creëren. Dat geeft op zich een meerwaarde aan een gebouw. Bovendien worden zogenaamde traditionele materialen steeds meer vervangen door minder duurzame surrogaten: prefab betonwelfsels, betondakpannen, gipsblokken. Een traditioneel gebouwde woning leent zich beter tot verbouwing of aanbouw.
optimization
Realisaties Ralus.
Tongeren / Limburg. Bedrijfsgebouw voorzien van extra verdieping in houtskelet voor kantoorruimte. Extra verdieping met houtbouw. Gent / Oost-Vlaanderen. Optopping van een bestaande aanbouw. Lage energie appartementen. Merelbeke / Oost-Vlaanderen. Totaalrenovatie: verbouwing tot 2 lage energie appartementen en uitbreiding via een aanbouw in houtskeletbouw.
universdrink.com
Houtskeletbouw, passief en laagenergie woningen.
Putte 078 Verbouwing. Scherpenheuvel 079 Verbouwing. Wimmertingen 082 Verbouwing. Zonhoven 083 Bijgebouw. Zonhoven 084 Nieuwbouw. Sint-Truiden 085 Nieuwbouw. Een brochure of offerte nodig? Over Vandereyt houtskeletbouw. Martin Vandereyt en Zonen zijn uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de bouwsector, gespecialiseerd in houtskeletbouw.
kostprijs architect verbouwing
houtskeletbouw en houtbouw Ralus.
Houtbouw is duurzaam en ecologisch verantwoord. Meer over houtskeletbouw. Specialist in houtskeletbouw! Ecologisch en duurzaam Eén aanspreekpunt Bouwen en verbouwen. Zoek een vestiging in de buurt. Wilt u meer info over houtskeletbouw? Vul vrijblijvend het formulier in. Naam en voornaam.
Verbouwing Houtskeletbouw Kristof Van Dun BVBA.
Bij ons kan u terecht voor totaalprojecten in nieuwbouw en renovatiewerken. Deze werken worden volledig door ons uitgevoerd. Wij doen het strippen van het gebouw, muren, plafonds en vloeren en het herplaatsen of metsen van uw huis, garage of verandas.
Bouwen of verbouwen zonder zorgen? Houtskeletbouw in 10 punten Ralus Houtskeletbouw Livios.
Houtskeletbouw wordt daarom erg vaak gebruikt voor de verbouwing en uitbreiding van bestaande woningen. Ook de snelle bouwmethode is een enorm pluspunt bij de verbouwing van een bewoond huis. Kostprijs en meerwaarde. De kostprijs van houtskeletbouw is vergelijkbaar met die van andere methodes.
Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw.
Houtskeletbouw in beeld. Aanbouw en extra verdieping in houtskeletbouw. Extra etage op huis te Koksijde. Een verbouwing waarbij er een extra verdieping in houtskelet op een bestaande woning werd geplaatst. De gehele woning is met crepi afgewerkt. Renovatie met houtskelet.

Contacteer ons